INLOGGEN
«»

Met een koffer vol angsten

 Ik weet niet wat het leven mij brengt,
 Twijfel slaat soms toe
 en de spanning giert dan in mij.
 Wie loopt dan aan mijn zij?
 Met een koffer vol vragen,
 Moet ik mijn last door het leven dragen.
 Vragen waar ik geen antwoord op krijgt.
 Ze gieren door mij heen.
 Soms voel ik mij zo alleen!
 De hoogste bergen beklommen,
 Toch weer terug gekomen bij af,
 Door diepe dalen gegaan,
 Aan de randen van de ravijnen gestaan.
 Maar.. Altijd weer op de weg blijven staan,
 Zo kon ik toch weer doorgaan.
 Hoe moeilijk het leven nu kan zijn.
 Er zal altijd iemand aan je zij lopen,
 Ook in je pijn,
 Met een koffer vol vragen,
 Zul je zo door het leven moeten gaan,
 Met een last die jij moet dragen.
 Zul je toch door moeten,
 Staan in een onbekende tijd.
 Houd dan in moeilijke tijden goede moed,
 Want eens komt alles goed,
 Hoe lang of kort het ook duurt,
 Er komt een licht voor je aan!
 Blijf dan ook nu recht op staan!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Met een koffer vol angsten’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.