INLOGGEN
«»

Waarom jij?

 Grote noden
 Grote zorgen
 Vol schrik hoor je het aan
 Over je wang rolt een traan

 Waarom juist nu jij?
 Waarom moest het bij jou komen?
 Zo'n groot effect
 Je vecht er tegen

 Wie zal het winnen?
 De plannen waarop je aan het bezinnen was
 vallen uit een,
 Je hart voelt aan als een steen.

 Grote noden
 Grote zorgen
 De dag tegemoet komen
 Een traan op je wang,
 De zang van de dag hoor je niet meer,

 En dat doet bij jou erg zeer,
 Want je wil verder leven,
 Niet voor even
 Maar voor je hele leven!

 Je ben sterk
 Je komt er doorheen
 Hoe moeilijk het ook is,
 De mensen om je heen
 Zij staan voor je klaar.!

 Een ziekte met pijn
 Het maakt je leven klein.
 Ik wil er graag voor je zijn..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014Informatie bij het gedicht:

Mijn oude vriendin heeft waarschijnlijk kanker.. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waarom jij?’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.