INLOGGEN
«»

Verdwijn alsjeblief!

 Mijn gevoelens over jou
 kan ik hier in kwijt,
 Mijn gevoelens over jou
 Is een grote strijd,
 Ik haat je nu voorgoed
 Hetgeen waar jij nu voor boet,
 Is je eigen schuld.
 Pijn hebt je me gedaan.
 1 ander ook, die had jou niets misgedaan!
 Daarom kan ik je niet vergeven.
 Een verzoek: ga weg uit mijn leven!
 En komt nooit meer terug.
 Mijn leven was stuk met jou.
 Nu is mijn leven heel geworden!
 Een blijde wereld in.
 Dit is mijn ding!.
 Verdwijn alsjeblief uit mijn leven
 Dan zal ik je dankbaar zijn.
 De pijn niet vergeten.
 Vergeven en vergeten bestaat voor mij niet meer,
 Dat doet te zeer..
 Hopelijk leer je van je fouten.
 Een laatste verzoek: verdwijn!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014Informatie bij het gedicht:

dezelfde jongen als vorige gedicht(Ontsnapt uit je val) Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verdwijn alsjeblief!’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.