Dans met mij

summerblondje

 Dans met mij
 De hele nacht door
 Dans met mij
 Het geeft het leven weer kleur
 dans met mij
 heel mijn levensspoor
 Dansend door het leven gaan
 soms snel soms langzaam
 het is ineens zo een achtbaan
 dans met mij
 dan voel ik me vrij
 vrij van de zorgen die ik heb
 vrij van de lasten die ik draag
 bij elke stap die ik zet
 komt de werkelijkheid er weer aan
 maar voortaan
 dans met mij
 dan voel ik me weer vrij!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dans met mij’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.