INLOGGEN
«»

Boze blikken

 Scheldende woorden
 Boze blikken worden mij toegeworpen
 korte antwoorden
 Het lijkt of ik hier zal stikken

 Wat hebt ik mis gedaan?
 over mijn wang rolt langzaam een traan
 Een traan van onuitgesproken verdriet
 Waarom doen jullie zo stom?
 Kon ik maar weg van hier

 Ook al verlang ik naar een lief woord
 Ook al verlang ik naar een troostend arm om me heen
 Dat zegt je ben niet alleen
 Op een dag loop ik weg van hier
 Hier waar mijn jeugd begonnen is
 Gewis en zeker ik zal deze plek eens verlaten

 Om een nieuw begin te maken
 Alles achter me laten
 alles behoort dan tot het verleden
 Dan zullen jullie pas zien wat ik al zo lang zie..
 Dan zullen jullie je fouten inzien
 Maar dan is het te lAAT

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014Informatie bij het gedicht:

Mijn jeugd en nu Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Boze blikken’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.