INLOGGEN
«»

Als de vogels fluiten

Als de vogels fluiten luister dan eens goed,
naar het wijsje van geluk,
ze zingen vrij en blij en geven je moed,
je dag kan niet meer stuk.

Blijven zingen is hun grote voorbeeld voor mij,
dat houd de moed erin,
vrij bewegen ik voel me vrij,
ik krijg weer vreselijk veel zin.

Zin in een nieuwe uitdaging hoe fijn is dat,
verfrissend van oor tot oor,
bewandelen van een nieuw onbekend pad,
daaraan geef ik graag gehoor.

Hoe eng en onzeker het ook is,
daar waar ik nu voor sta,
wordt het oude een groot gemis,
maar wordt mijn leven rijker waar ik ook GA.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bettina Reus
Actief sinds: 05-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als de vogels fluiten’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.