Glinsterende tranen

droomster

 Glinsterende tranen, die je niet ziet
 die over de hele wereld samen smelten
 in een poel van verdriet.

 Alle tranen gestort in een diepe tranendal
 tranen van verdriet en vreugde
 blijven vloeien altijd en overal.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

tranen blijven vloeien

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Glinsterende tranen’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.