Duivels list.

droomster

 Zoete gezalfde woorden
 waarmee jij spreekt
 Vrouw en kinderen
 op slinkse wijze
 gehersenspoeld terwijl
 je langzaam hun
 ik zijn breekt

 Geen andere mening
 geduld in je spel
 Zachte woorden maken
 stinkende wonden
 Voor de buitenwereld
 een nette Heer bevonden

 Onzichtbaar prikkeldraad
 duivels om je gezin gesponnen
 Hun huis als een vesting
 beveiligt als een kluis
 Levendig bijna opgevreten

 Alleen de Heer des huis
 met zijn zoet gezalfde stem
 is weinig aanwezig die
 zoekt zijn pleziertjes buitenshuis!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

droomster (Actief sinds: 22-02-2014)

Informatie bij het gedicht

30-01-2010. gemanupuleerd gezin.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Duivels list.’ van droomster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.