INLOGGEN
«»

Doei verleden

 ik wil weer heel blij zijn
 verlost van alle pijn
 wil het verleden vergeten
 steker nog
 wil er niks meer van weten

 want iets heeft me geleerd
 blijf je denken aan het verleden
 loop alles op den duur verkeert

 dus hopsalakee
 doei verleden
 weg ermee

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Doei verleden’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.