Vergeten en vergeven

Anony

 sommige dingen moet je vergeten en vergeven,
 anders zul je nooit vrij en gelukkig zijn in je leven.

 vergeven voordat het in haat en verdriet omslaat,
 vergeten zodat je het achter je laat.

 ook al voel je je dan slap en klein,
 maar rust in je hart, dat is toch heel fijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vergeten en vergeven’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.