INLOGGEN
«»

Nu maak je het zelf mee

 als jij
 in mijn schoenen had gestaan
 zeg dan eens
 wat had jij dan anders gedaan

 had jij
 alles zomaar kunnen vergeven
 en alsof er niets gebeurd is
 zo kunnen doorgaan met je leven

 ben jij
 dan iemand die alles zo aan de kant zet
 en dan vrolijk zegt
 ach het was leuk, maar dit was het

 kun jij
 alles zomaar vergeten
 het zomaar weg gooien
 en het niet meer weten

 ja jij
 kunt het bovenstaande wel
 want jij ziet het leven en liefde
 als een groot spel

 jij
 liet anderen achter met verdriet
 nu gebeurd het zelfde met jou
 pijnlijk, maar medelijden met jou heb ik niet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nu maak je het zelf mee’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.