Mijn oogjes

Anony

 Vechten,
 het doet zo zeer,
 vechten,
 ik kan niet meer,
 rusten,
 daar ben ik aan toe,
 rusten,
 want ik ben zo moe,
 mijn oogjes,
 doe ze nu even dicht,
 gaan vanzelf wel weer open,
 bij het ochtend licht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn oogjes’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.