INLOGGEN
«»

Onjuiste gedachten

 Het is zomer maar toch heb je het koud,
 door enkele onjuiste gedachten,
 dat er niemand zal zijn die van je houd.

 Iemand die ondanks je gebreken volledig voor je gaat,
 maar door die onjuiste gedachten,
 toch het gevoel dat je er helemaal alleen voorstaat.

 Al zegt die gene elke dag dat zij/hij zoveel van je houd,
 maar weer door die onjuiste gedachten,
 weet je niet of je die woorden van haar/hem wel vertrouwd.

 Maar door die onjuiste gedachten,
 verlies je alles om je heen,
 en blijf je juist achter,
 eenzaam verdrietig en alleen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anony
Actief sinds: 15-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onjuiste gedachten’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.