Gevoelens

Anony

 Je gevoelens zijn net een achtbaan,
 ze brengen je naar de top,
 om daarna weer keihard naar beneden te gaan.

 Verliefd zijn, je kunt niet zonder,
 maar is soms ook net als onweer,
 begint flitsend maar eindigt met gedonder.

 Vrij zijn dat wil iedereen,
 maar alleen zijn kan geen een.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Informatie bij het gedicht

niks...zat ineens in mijn hoofd..

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gevoelens’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.