Weer terug

Anony

 stil geweest de afgelopen dagen
 in mijn hoofd zaten teveel vragen
 vele antwoorden gevonden
 het heelde pijnlijke wonden
 de onbeantwoorde vragen die kan ik het beste vergeten
 want de antwoorden daarop
 zal ik toch nooit weten
 die vragen laat ik dan ook helemaal gaan
 ga weer genieten van mijn aardse bestaan
 het is nog niet helemaal zoals het wezen moet
 maar weet nu wel
 met mij komt het wel goed
 in die dagen veel reacties op vele van mijn gedichten gekregen
 die over alles gaan
 maar ook dat ze mensen hebben geholpen met iets in hun leven
 dus vol goede moed zal ik doorgaan
 dus hou je vast gereed
 die mooie gedichten
 ze komen er weer aan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Weer terug’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.