Soms kun je niets

Anony

 soms lijkt het leven
 zo zwart gekleurd
 door alles wat bij jezelf
 of om je heen gebeurd
 maar soms kun je
 er niets doen tegen
 al zal je nog zo graag willen
 of je eigen leven ervoor geven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anony (Actief sinds: 15-03-2014)

Informatie bij het gedicht

sorry klein en niet mooi gedicht..

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Soms kun je niets ’ van Anony zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.