Je moet niet perfect zijn

staysingle

 Wees beleefd.
 Wees lief.
 Wees vriendelijk.
 Wees teder.

 Wees attent.
 Wees lachend.
 Wees meelevend.
 Wees behulpzaam.

 Wees positief.
 Wees romantisch.
 Wees goed gehumeurd.
 Wees intelligent.

 Wees al het positieve.
 Maar ik heb niet gezegd,
 Dat je perfect moet zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Perfectie bestaat niet dus wees blij met hoe je bent!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je moet niet perfect zijn’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.