Waarheid of leugen?

staysingle

 Zou je me geloven als ik zeg dat ik je niet af kan?
 Zou je me geloven als ik zeg dat ik je haat?
 Zou je me geloven als ik zeg dat ik je stom vind?
 Zou je me geloven als ik zeg dat ik je verlaat?

 Denk je dat ik lieg als ik zeg dat ik je graag heb?
 Denk je dat ik lieg als ik zeg dat ik je mooi vind?
 Denk je dat ik lieg als ik zeg dat ik je vertrouw?
 Denk je dat ik lieg als ik zeg dat ons vriendschap alles bindt?

 Spreek ik de waarheid als ik zeg dat ik nooit over jou roddelde?
 Spreek ik de waarheid als ik zeg dat ik nooit met jou ruzie heb gekend?
 Spreek ik de waarheid als ik zeg dat ik van je hou?
 Spreek ik de waarheid als ik zeg dat je mijn leven bent?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Waarheid of leugen?’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.