Vergelijkingen met jou

staysingle

 Een egel.
 Een ezel.
 Een stier.
 Een hond.

 Een naald.
 Een steen.
 Spijkers.
 Prikkeldraad.
 Een mes.

 Een persoon.
 Jij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Zo ben jij

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vergelijkingen met jou’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.