Op het laatste nippertje

staysingle

 Al een heel jaar wou je iets.
 Je vocht er tegen.
 Je schaamde je soms een beetje.
 En werd soms verlegen.

 Je kreeg de kans niet.
 En je hart braken we in stukken.
 Maar ooit komt er een dag,
 En het zal lukken.

 Nu dat ik het zeg dat het zal lukken,
 Geef ik mezelf gelijk.
 Want toen de school juist uit was en naar huis moesten gaan,
 Kreeg jij de kans op het laatste nippertje.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Een jaartje gewacht maar toch gelukt

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op het laatste nippertje’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.