Negatieve en positieve kant

staysingle

 Aan de negatieve kant denk ik,
 Dat ik je type niet ben.
 Dat je me niet mooi vind.
 En dat jij mij niet zo goed kent.

 Aan de positieve kant denk ik,
 Weeral hoe je soms naar me kijkt.
 Hoe je naar me glimlacht.
 Op wat onze liefde lijkt?

 Maar aan welk kant moet ik nu denken als je me altijd laat twijfelen?
 Aan de positieve of de negatieve kant..?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Twijfels,twijfels en nog eens twijfels

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Negatieve en positieve kant’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.