Laat me met rust

staysingle

 Ik ga doen dat ik niks door heb.
 Dat ik je niet eens had gezien.
 Ik ga doen dat ik zo dom ben.
 Elke dag een keertje of tien.

 Ik negeer je.
 En doe dat ik je niet zie staan.
 Dat ik me niet laat doen.
 En nooit iets dom van je laat gaan.

 Laat me met rust.
 En bezorg me geen verdriet.
 Want alles wat je met me doet.
 Dat mag je zeker niet...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Zo dom ben ik ook niet he!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Laat me met rust’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.