Ik ben een meisje

staysingle

 Ik ben een meisje.
 Een meisje die niet perfect is.
 Een meisje die niet altijd positief is.
 Een meisje die niet graag haar gevoelens toont.
 Een meisje die niet altijd weet wat ze zegt.
 Een meisje die niet te veel babbelt.
 Een meisje die niet alles weet.
 Een meisje die niet snel zeker is.
 Maar wel een meisje,
 Die uniek is....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

staysingle (Actief sinds: 12-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Zo ben ik!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik ben een meisje’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.