INLOGGEN
«»

Doodgewoon

 Verdrietig ? Boos ? Bang ?
 Deze gevoelens toon ik niet graag ,
 Al heel mijn leven lang ...

 De mensen begrijpen ook niet wat ik bedoel ,
 Ze kijken me met een raar blik aan .
 Ze weten niet hoe ik me op dit moment voel ,
 Ik weet niet hoe ik dit moment moet laat gaan ...

 Graag dat jullie mijn gevoelens respecteren ,
 Want ik heb het jullie al gezegd dat ik sommige gevoelens niet graag toon .
 Hopen dat jullie dit accepteren ,
 Want van mezelf vind ik dat doodgewoon ....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

staysingle
Actief sinds: 12-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Doodgewoon’ van staysingle zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.