Tijd

Elke

 De tijd gaat traag
 maar soms ook snel
 gedichten vaag,
 ik kom er wel!

 elk nieuw woord
 rijg ik aan elkaar
 plots besef ik
 ik ben een tovenaar!

 ik tover de tijd snel
 vliegensvlug,
 veel te snel,
 dit is niet goed
 dat weet ik wel.

 woorden voorbijgegaan
 en ik had de vraag
 hoe krijg ik in hemelsnaam
 die tijd terug traag?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Elke (Actief sinds: 06-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tijd’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.