INLOGGEN
«»

Kleine, kleine woordjes

 duizend kleine woordjes,
 ontelbaar als de zee
 neem dan net als alles,
 mijn woorden met je mee

 kleine, kleine woordjes
 als golven van de zee
 spoel mijn voeten, armen
 en gezicht

 kleine lieve woordjes,
 vormen samen
 een gedicht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elke
Actief sinds: 06-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kleine, kleine woordjes’ van Elke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.