ik voel en herken je pijn

Bettina Reus

 Ik voel en herken je pijn,
 maar je bent nog zo klein,
 om nu al op te geven,
 je moet nog een tijd door in het leven.

 Maak er het beste van,
 is makkelijk gezegd,
 maar ik weet dat je het kan,
 dit hoeft niet te worden uitgelegd.

 Grijp een nieuwe dag,
 met beide handen aan,
 ga met vreugde aan de slag,
 en weet je mannetje te staan.

 ja de maatschappij is hard,
 dat weten we allemaal,
 maak van elke dag een nieuwe start
 en schrijf je eigen verhaal.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bettina Reus (Actief sinds: 05-03-2014)

Informatie bij het gedicht

maak het beste van het leven

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ik voel en herken je pijn’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.