De waarheid onder ogen zien

Bettina Reus

 De waarheid onder ogen zien,
 elke dag weer opnieuw,
 komt er vrede misschien,
 wie zal het kunnen inzien.

 De waarheid is bikkelhard,
 op dit moment veel kopzorgen,
 wordt het tijd voor een nieuwe start,
 ach er is elke dag weer een nieuwe morgen.

 Het kabinet heeft hopelijk geleerd,
 van de fouten van vandaag,
 het tij zal opnieuw worden gekeerd,
 we hebben het leven toch zo graag.

 Elk struikelblok moet worden gezien,
 als een fase die voorkomt in het leven,
 komen we er samen uit misschien?
 Maar het blijft vechten voor een hoopvol streven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bettina Reus (Actief sinds: 05-03-2014)

Informatie bij het gedicht

knokken, elke dag opnieuw

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De waarheid onder ogen zien’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.