INLOGGEN
«»

Al zijn de bergen nog zo hoog

 Al zijn de bergen nog zo hoog,
 de meren nog zo diep,
 ik houd mijn tranen droog,
 omdat er iemand is die riep.

 Wees sterk ga de berg tegemoet,
 ga vol vertrouwen door het meer,
 je zult zien je voelt je goed,
 ook al doet je lijf nog zo zeer.

 Laat zien wie hier dapper kan zijn,
 je gevaren kunt trotseren,
 incasseren en verandering is juist fijn,
 durf open te staan om te leren.

 Grijp met beide handen angsten aan,
 schud het met trots van je af,
 zie de zin in van je bestaan,
 wees je zelf dat is geen straf.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bettina Reus
Actief sinds: 05-03-2014Informatie bij het gedicht:

angsten aanpakken Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Al zijn de bergen nog zo hoog’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.