Opladen

Bettina Reus

 Opnieuw opladen van je batterij,
 Is bittere noodzaak,
 Dit hoort er nu eenmaal bij,
 Maar doe het nooit te laat,

 Wees alert en lief voor je hart,
 Reinig hem zo nu en dan,
 Weet je krijgt altijd een nieuw start,
 Ook al denk je dat je niet meer kan,

 Leegte kan soms doodvermoeiend zijn,
 Maar weet het gaat weer over,
 Het leven is vreugde en pijn,
 Maar je komt er weer te boven,

 Dus neem een duik in het zwembad,
 Of pak gewoon de fiets,
 Of ga shoppen in de stad,
 Of doe gewoon helemaal niets,

 Mediteer je lichaam en geest,
 Voel de warmte door je lichaam stromen,
 De leegte verdwijnt het is tijd voor feest,
 Laat de leukste mensen langs komen

 Geniet opnieuw van het leven,
 Pak het met beide handen vast,
 Zorg voor een bepaald streven,
 Zeg vaarwel tegen alle ballast

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bettina Reus (Actief sinds: 05-03-2014)

Informatie bij het gedicht

je hart heeft nieuwe energie nodig

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Opladen’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.