INLOGGEN
«»

Als ik jou was

 Als ik jou was en jij mij,
 Zou dit dan beter zijn,
 Zet u alle zorgen dan opzij,
 En hebben we het weer fijn,

 Als ik jou was en jij mij,
 Zou de wereld anders zijn,
 Voelde u zich weer meer blij
 En had u minder pijn,

 Als ik jou was en jij mij,
 Dan miste ik veel dingen,
 Want ik ben er net bij,
 En moet nog leren zingen,

 Oma als ik jou was en jij mij,
 Dan zou u weer opnieuw beginnen,
 Dan was opa er weer bij,
 En liet u mij weer binnen,

 Want oma u heeft zo’n verdriet,
 En dat vind ik niet fijn,
 Dat u mij op dit moment niet ziet,
 Doet me heel veel pijn,

 Mamma zegt dat het over gaat,
 En u straks weer bij ons bent,
 Dat u weer de deur uit gaat,
 En het langzaam aan went,

 Dat opa er niet meer is,
 Doet ons allen zeer,
 Het is een groot gemis,
 Dag oma tot de volgende keer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bettina Reus
Actief sinds: 05-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als ik jou was’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.