INLOGGEN
«»

Wat brengt de dag vandaag

 Wat brengt de dag vandaag,
 Voor een deel weet ik het wel,
 Toch blijft het de grote vraag,
 Want de dag verandert vaak zo snel,

 Elke dag opnieuw denk ik,
 Wat brengt de dag mij vandaag,

 Wat brengt de dag vandaag,
 Denkt u het al te weten,
 Gaat u een dagje naar Den Haag,
 Of ergens een lekker hapje eten,

 Elke dag opnieuw denk ik,
 Wat brengt de dag mij vandaag,

 Doordat ik mezelf afvraag,
 Wat brengt de dag mij vandaag,
 Heb ik het leven maar al te graag,
 En Wens ik u een fijne dag vandaag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bettina Reus
Actief sinds: 05-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Wat brengt de dag vandaag’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.