Wat zou het

Bettina Reus

 Wat zou het leven mooi zijn,
 Zou het je wat kunnen schelen,
 Als ieder toch eens één zou zijn,
 Broederlijk alles met elkaar delen,

 Wat zou het leven mooi kunnen zijn,
 Alleen al de gedachte aan vrede,
 Geen haat meer en geen pijn,
 Wanneer doet het zijn intrede,

 Wat zou het een mooie droom zijn,
 Als iedereen water en eten had,
 Alle mensen puur en rein,
 Angst en Agressie ik ben het zat,

 Waarom zou het niet kunnen,
 Éénheid creeren met elkaar,
 We hoeven elkaar toch niets te misgunnen,
 Dit klinkt toch helemaal niet raar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bettina Reus (Actief sinds: 05-03-2014)

Informatie bij het gedicht

woord is macht, en macht is het woord, ik wil vrede voor iedereen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat zou het’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.