Wie weet het antwoord

Bettina Reus

 Wie weet het antwoord,
 op de volgende vraag,
 is er iemand die mij hoort,
 en wil luisteren naar mijn geklaag.

 Waarom doet het leven soms zo'n pijn,
 moet ik alle ellende maar doorstaan,
 voel ik me af en toe zo klein
 en laten mensen je in de waan.

 Dat het allemaal wel goed zal komen,
 tijd heelt alle wonden daar heb ik nu niks aan,
 laat je tranen maar stromen,
 ik voel me zo alleen staan.

 Waarom wordt ik niet gewoon vastgehouden
 en zijn woorden overbodig,
 mensen waar je nog echt op kan bouwen,
 ik heb nu iemand zo hard nodig.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bettina Reus (Actief sinds: 05-03-2014)

Informatie bij het gedicht

luister naar iemand zijn verdriet

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wie weet het antwoord’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.