INLOGGEN
«»

Stilte voor altijd

 Stilte voor altijd,
 omdat jij er niet meer bent,
 ik blijf stil tot het slijt,
 ik mis je lieve vent.

 Zo jong en knap,
 ik heb er geen woorden voor,
 je gleed van ons weg stap voor stap,
 omdat je de glans verloor.

 Hoop en glans om te overleven,
 de hoofdrol was je al jaren kwijt,
 je kon niet meer van jezelf geven,
 depressie was een eeuwige strijd.

 laat een hoofdrol voor je boven zijn weggelegd,
 dat je mag stralen als een ster,
 dat iedereen daar met genoegen zegt,
 deze jongen schopt het nog heel ver.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bettina Reus
Actief sinds: 05-03-2014Informatie bij het gedicht:

innerlijke pijn krijg je soms niet weg Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stilte voor altijd’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.