INLOGGEN
«»

Vrije keus en oude hoeksteen

 grote geesten
 hebben het geklaard
 in gelijkheid hebben
 man en vrouw de
 eenheidsmens gebaard

 geen onderscheid
 in opvoeding en
 open seksmoraal de
 vrije keus en oude hoeksteen
 staan al tijdenlang diametraal

 vlaggen vaandels
 en gebalde vuisten
 dwingen tot nieuw leiderschap
 maar dat pad is al zo vaak belopen
 wordt de mensheid het nooit zat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vrije keus en oude hoeksteen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.