INLOGGEN
«»

Voortijdig gestreken

 ik zag je
 op de tak
 koppie wat scheef
 jij had alles wel gehad

 vleugels die
 niet wilden vliegen
 voortijdig gestreken
 door kaalheid en pijn

 de zin in het leven
 was je al even vergeten
 omdat slapen rustiger
 bleek dan ontwaken

 toch laat je nog
 het koppie niet hangen
 in een intens verlangen
 om bij ons te zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

16/01/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voortijdig gestreken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.