INLOGGEN
«»

Voelt enkel nattigheid

 regen gaat
 vaak langs je heen
 zij stoort je niet
 je leeft alleen
 voelt enkel nattigheid
 die droogt in tijd

 maar druppels vinden
 water in een plas
 die jij pas zag
 door natte voeten
 nu is de regen straf en
 moet je daarvoor boeten

 waarom laat
 het water in de plas
 jou regen voelen
 merkte je het pas toen
 je de nattigheid erkende
 de druppels weer herkende

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Voelt enkel nattigheid’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.