INLOGGEN
«»

Vlinders na gevlogen vlucht

 ik heb ze in de hand
 de schimmen uit mijn wereld
 ze twijfelen aan m'n verstand

 ze vreten aan mijn logica
 ondermijnen het beslissen
 ik ken ze nu en jaag ze na

 ze streken neer als
 vlinders na gevlogen vlucht
 en paarden in de laatste zucht

 hun wormen voedden mijn bestaan
 ik liet ze in ontwikkeling gaan
 tot dat hun vleugels zicht verhieven

 zal ze klieven als ze uit
 mijn ogen vliegen hun valse kleuren
 zullen me nooit meer bedriegen

 ze schimmen door mijn geest
 ik ben lang gek geweest maar heb ze
 in de hand ben eindelijk weer bij verstand

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vlinders na gevlogen vlucht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.