INLOGGEN
«»

Streept horizon bol

 laat me maar drijven
 op een oneindige zee
 oeverloos deinen
 met eb en vloed mee

 de wind
 als mijn vriend
 golven als huis
 in hun eeuwig geruis

 heb aan de hemel
 mijn leven getekend
 met wolken in buien
 en regen als sluiers

 daar waar zij raken
 de lucht en het water
 streept horizon bol
 eist bestaan weer zijn tol

 want grenzen verleggen
 is vrijheid opzeggen
 in de vaart der volkeren
 moet ik weer mee

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Streept horizon bol’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.