Onversneden hartstocht

wil melker

 ik hief het glas
 met onversneden hartstocht
 messcherp keek je me aan

 fileerde mij
 tot op het bot
 vond geen ruggengraat

 sneed diep in mijn ziel
 waste onschuld
 en bloed van je handen

 er was geen verweer
 een vriend had mij
 het mes op de keel gezet

 na jarenlang droog
 trok hij ik aan de bel
 ging voor crime passionèl

 jij bent gegaan
 hebt mij en mijn vriend
 op plaats delict laten staan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onversneden hartstocht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.