INLOGGEN
«»

Nog onbekende muren

 zij raken elkaar
 associĆ«ren schijnbaar
 zonder binding
 in het grote spel
 dat denken heet

 gedachten en
 herinnering samen
 in een kronkeling
 om afgevinkt te worden
 bijna even snel als licht

 kleur geluid
 en smaak maken
 hun belang iets groter
 voor een snel bereik
 van de eerste lijn

 een hoofd vol
 wederwaardigheden
 die het denken sturen
 hersenen hebben eigen paden
 en nog onbekende muren

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

18/02/2012 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nog onbekende muren’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.