INLOGGEN
«»

Niet oog om oog

 ik zag je lach
 legde meteen
 mijn wapens af

 jij trad mij
 tegemoet als vriend
 liet vrede en ontspanning zien

 niet oog om oog
 maar in een warm begrijpen
 werden wij elkaars gelijken

 je hand bezegelde respect
 een arm gaf de band
 van samen naar de toekomst kijken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niet oog om oog’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.