Mijn polygame genen

wil melker

 winst klimt
 over ruggen
 graait met handenvol

 samen is
 niet meer te overbruggen
 omdat je van een ander snaait

 altijd beter
 en dus meer
 zo weerklinkt de evolutieleer

 niet met brute kracht
 maar met slinks verkregen geld
 heb jij alle zaken in je macht

 ik speel dat spel niet meer
 opgedrongen monogame regels
 doen mijn polygame genen zeer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

14/07/2011

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn polygame genen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.