Met linten en opsmuk

wil melker

 het is mij vandaag
 niet gegund het leven
 woorden te geven

 zij bleven zweven
 kon slechts hun
 alledaagsheid bevatten

 ze niet met
 linten en opsmuk
 in schoonheid verpakken

 misschien kan ik morgen
 weer dichten en uw gezicht
 met een glimlach verlichten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

04/03/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met linten en opsmuk’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.