Legde de ziel bloot

wil melker

 ik schreef
 met potlood
 een sprookje

 onderstreepte
 met zwart
 wat al echt was

 jij las
 in contrast
 alle kleuren

 blies leven in
 vorm en figuur
 met vlammend vuur

 legde de
 ziel bloot van
 fantasia’s schoot

 dit sprookje
 leeft omdat u
 het deelt met uw geest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

07/10/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Legde de ziel bloot’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.