Koorts spookt in gedachten

wil melker

 adem hijgt
 in droge dorst
 verslikken giert
 in boventoon

 koorts spookt
 in gedachten
 geluiden
 praten ongewoon

 lippen breken
 fluisteren woorden
 die verijlen
 door de nacht

 ogen dwalen
 zoeken liefde
 voelen dat de
 handen zijn gevat

 rood gloeit nu
 nog ongebroken
 maar stilte heeft in rust
 de genezing al besproken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

18/11/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Koorts spookt in gedachten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.