Kinderlijk en onbeholpen

wil melker

 het was mijn lied
 nog kinderlijk en onbeholpen
 spelenderwijs mijn jeugdmuziek

 pas toen de woorden kwamen
 klonken de echo’s anders
 maar in de melodie bleven wij samen

 velen hebben meegezongen
 in euforie of spijt
 anderen raakten snel hun tekst al kwijt

 ik neurie weer alleen
 de coupletten willen niet meer komen
 maar het refrein kan ik wel dromen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kinderlijk en onbeholpen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.