Is er nog ruimte (OCCUPY)

wil melker

 waarom dacht ik
 dat de bomen
 tot de hemel groeiden

 ze groeien ja
 maar naar hun hemel
 de rest is niet verteld

 is er nog ruimte
 voor een eigen bos
 in ons voorgekauwde leven

 ik wil kinderen vertellen
 over harmonie met de
 natuur en duurzaamheid

 uit een nieuw verworven zicht
 waar iedereen zijn eigen bomen plant
 met liefde op een vrij stuk land

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Is er nog ruimte (OCCUPY)’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.