In het grijze circuit

wil melker

 vandaag alle rouge
 en schmink van
 de wereld verwijderd

 kostuums en
 decors weggedaan
 naturel aan het werk gegaan

 maar ontmoette
 slechts vreemden
 in een onverstaanbare taal

 gaf kussen op
 gevoelloze wangen schudde
 handen in weggooi gebaar

 geen kleur te ontdekken
 in het grijze circuit
 dat uniek zijn ontkende

 er is geen toneel
 in een zaal vol met schapen
 zelfs een herder is dan teveel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In het grijze circuit’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.